Mi is vigyázzunk rájuk

2023.01.29. 15:00

Közbiztonsági fórum az időseknek Polgárdin

Kedden délután az időskorúakat érintő, közérdekű bűnmegelőzési kérdésekben közbiztonsági fórumot tartottak a polgárdi városháza negyedik emeleti nagytermében.

Hajdú Marianna

Pál Norbert rendőr alezredes, a Polgárdi Rendőrőrs őrsparancsnoka és Kiss Dávid rendőr főtörzsőrmester, Mezőszentgyörgy körzeti megbízottja tartottak bűnmegelőzési tanácsokat adtak időseknek – jelent meg a Polgárdi Hírek oldalán.
Sem a témaválasztás, sem a közönség nem volt véletlen. A mindenki számára nyitott fórumot a polgárdi nyugdíjas klub szervezte az idősek részére.
Manapság bárki lehet bűncselekmény áldozata, de az idős embereket jobban kell félteni, mivel az ő korosztályuk segítőkész és jóindulatú hozzáállásával egyesek azt gondolják, könnyebb visszaélni, a tapasztalatok szerint.
Kiss Dávid főtörzsőrmester előadásában azt is elárulta, hogyan lehet a leghatékonyabban elkerülni az áldozattá válást.
Fontos, hogy figyeljünk egymásra, a környezetünkben élő idősekre, ezzel is megnehezítve vagy akár megakadályozva a bűnözők szándékait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában