Frissen Fejérből

2023.01.13. 15:11

Koromsötétre panaszkodnak a vásárlók a nagy Tesco parkolójában

Egyszer mi magunk is megörökítettük, milyen, amikor az orrunkig se látni ebben a parkolóban naplemente után. Mivel ez állandósulni látszó probléma, ezért a nagyáruház sajtóosztályához fordultunk, segítsenek kideríteni, mi állhat a sötétség hátterében. Vajon itt is csak gazdaságosságról van szó?

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Horváth-Buthy Lilla / FMH

Nem is olyan régen az Auchan körforgalmak gyalogátkelőhelyein oldódott meg a világítást érintő műszaki probléma cikkünk nyomán, az E.ON és a városgondnokság közös munkájának köszönhetően. Ezúttal egy magánterületnek minősülő parkolóban igyekeztünk utánajárni, miért nincs fény, s reméljük, ez is sikertörténet lesz. Egy biztos: ma divatos kifejezéssel, az emberek szubjektív biztonságérzetét mindenképp fokozza, ha nem egy koromsötét parkolóban kell időzniük. 

Több olvasónk is jelezte ugyanis felénk panaszát, miszerint Székesfehérváron, az Aszalvölgyi úti nagyáruház parkolójában gyakorta nincs (köz)világítás, ezt tapasztalják, mikor vásárolni mennek délutánonként.  Ezzel kapcsolatban az illetékeseket arról kérdeztük, ezt meghibásodás okozza-e, ha igen, folyamatban van-e a probléma elhárítása, vagy az energiahatékonyság indokolja? Kérdéseim pedig nem a bolt bezárása utáni "lámpaoltásra" vonatkoztak.

Fotós: Horváth-Buthy Lilla / FMH

Mint válaszukban írták, a világítás hiányát nem energiahatékonysági döntés indokolja. Jelenleg vizsgálják, hogy mi okozhatja a műszaki problémát, és amint tudják, javítják a hibát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában