Frissen Fejérből

2023.01.05. 14:18

Január 9-én nyit az uszoda Móron

Palocsai Jenő

Hétköznap a helyi, hétvégén Oroszlányból és távolabbról érkező sportolók szelik a vizet, ám hétvégén hajnalban még a korán kelő hobbi úszóknak is össze kell húzódni, hogy elférjenek a 6 pályán

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

A Móron működő uszoda nemcsak sok magánember számára jelent mozgási, sportolási, akár éppen gyógyulási lehetőséget. Számos sportolónak, vagyis úszónak, öttusázónak ez az egyetlen hely, ahol tud edzeni, és készülni a versenyekre. Mivel a Fejér vármegyét északról ölelő megyékben már több uszodát is bezártak, ezért a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpont nem csak a Móri járás lakosai számára fontos, hanem máshonnan érkező sportolóknak, úszóknak is. 

Már nem csak a remény, hanem a tavaszias januári nap sugarai is élettel teli uszodára ragyoghatnak hétfő reggeltől
Fotós: Palocsai Jenő / FMH

Az intézmény tavaly december 18-án bezárt, a szokásos év végi karbantartási időre, de a nyitás időpontja eleddig, az energiaárak miatt, bizonytalan volt. Ma kaptuk a hírt az intézmény igazgatójától, Ruff Lindától, hogy január 9-én nyit az uszoda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában