A hangulatra nem lehetett panasz

2023.01.01. 13:13

Így búcsúztatták az óévet Fehérvár belvárosában (videó, galéria)

Az év utolsó éjszakája milliók számára a szórakozásról, a buliról szól. Idén a programok listájára ismét felkerült a városi szilveszter, ami ezúttal is rengeteg székesfehérvárit vonzott a Zichy-liget előtt felállított színpadhoz és a Fő utcára.

Baráth Eszter

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A székesfehérváriaknak ismét lehetőségük volt arra, hogy az esztendőt a belvárosban, közösen zárják le. Azt, hogy ez a program mennyire hiányzott a lakosságnak jól mutatta az összegyűlt tömeg. Már a Fő utcához közeledve is jól lehetett hallani a buli hangjait, és akkor sem kellett csalódniuk az arra járóknak, mikor beértek a belvárosba. Az óévet és vele a kellemetlenségeket, a rossz dolgokat hangos dudákkal, trombitákkal űzték el a bulizók. Előkerültek a színes parókák, a különféle színekben pompázó, a csillogó és villogó fejdíszek, amik elmaradhatatlan kellékei a szilveszteri éjszakának.

A programot az Aserdus Tűzszínház bemutatója nyitotta, akiket dj Mynea követett a színpadon. A Discover Band már a hangbeállásuk alatt is megmozgatta a közönséget, ám koncertjük során mindenkit magával ragadtak a ’70-es és ’80-as évek slágerei. Az este folyamán Kátai Jr is színpadra lépett.
A belvárosban összegyűlt közönség jó hangulatban búcsúztata az óévet és jókedvűen léptek át az új esztendőbe.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában