Pályázat

2023.01.18. 19:00

Fotós szemmel Ercsiben – február 1-jéig várják az alkotásokat

Ön szerint melyik Ercsi legszebb épített vagy természeti öröksége? A Duna-part? A Nagyboldogasszony kegytemplom, esetleg az Eötvös-kápolna?

Héjj Vivien

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A település épített és természeti értékeire gondolva ki-ki a szívéhez közel álló épületekre, parkokra, köztéri alkotásokra asszociál. A helyi illetőségű vállalat fotópályázatán most bárki megmutathatja, számára melyik Ercsi legcsodálatosabb értéke.
A pályázatra két kategóriában, fotóval vagy videós anyaggal lehet nevezni. A szervező kizárólag a február 1-jei határidőig beérkező alkotásokat fogadja és bírálja el. A nevezéshez a kitöltött hozzájárulási nyilatkozat beküldése, valamint kiskorú pályázó esetén a szülő, gondviselő hozzájárulása és aláírása szükséges.
Mindkét kategória legjobb három alkotását díjazzák, valamint a közösségi oldalon leadott szavazatok alapján egy különdíj is gazdára talál. A zsűri az egyéni látásmódot és a különleges technikai megoldásokat külön is jutalmazza.
A pályázati kiírás további részletei és a hozzájáruló nyilatkozat elérhető a közösségi oldalon. A díjak ünnepélyes átadása február 19-én, vasárnap 15 órakor lesz az Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában