Frissen Fejérből

2023.01.19. 12:02

Figyelem! Három fehérvári helyi járatnál is változás lép életbe

A közösségi közlekedés szolgáltatás színvonalának javítása érdekében január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe. Bevezetésükkel egyes járatok hossza rövidül, valamint a fel- és átszállási lehetőségek is bővülnek. A változások a 11A, a 17, valamint az M26 jelű járatokat érintik.

ÖKK

Fotós: FMH-archív

A közösségi közlekedés szolgáltatás színvonalának növelése érdekében 2023. január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe a helyijáratos buszmenetrendben:

- A Szedreskerti lakónegyed felé közlekedő „17” jelű járatok megállnak a Verseci út páros oldalán lévő Köfém lakótelep „A” jelzésű megállójában is.

- Az Európa Ipari Park felé közlekedő „M26” jelű járatok indulási ideje munkanapokon 5.40, 13.40, 21.40. A Videoton felé közlekedő járatok menetrendje változatlan. Az intézkedéssel más járatokhoz, így a „23” jelű járathoz is megoldott az átszállás.

- A Csapó utcától induló „11A” jelű járatok végállomása a Holland fasoron, a Next Stop kanyarodósávján kijelölt Sóstói bevásárlóközpont „C” megálló lesz. A járatok nem érintik a két körforgalom közötti megállókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában