A mulatság kapja a főszerepet

2023.01.28. 10:00

Farsangi délután és bál Zichyújfaluban

A farsangi mulatság kapja a főszerepet a zichyújfalui iskolában február 18-án, szombaton: délután a gyerekek, estétől a felnőttek mulatnak.

Héjj Vivien

Forrás: Pexels

Elő a jelmezekkel, indulhat a mulatság! Farsangi délutánt tartanak a Zichyújfalui Református Általános Iskolában február 18-án. A 14 órától kezdődő programon mozgásos játékok és kreatív sarok várja a gyerekeket, akik a fánkkuckóban ízletes teát szürcsölve kóstolhatják a farsang legjellemzőbb édességét.

A jelmezes bemutatkozás 15 órától kezdődik, itt a gyerekek mellett az ifjak és a felnőttek produkcióit is szeretettel várják. Az előadással készülők február 17-ig Krizsák Szabinánál jelentkezhetnek a produkció jellegének és időtartamának megadásával.

Ugyanezen napon 20 órától batyus bál kezdődik az iskolában. Mivel az esemény a hagyományos asszonyfarsang idejére esik, a hölgyeket játékos vetélkedő és értékes nyeremények várják. A rendezvény ideje alatt büfé nem üzemel, ezért a szervezők kérik: ételt, italt saját fogyasztásra mindenki hozzon magával. A talpalávalót Boros László szolgáltatja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában