Frissen Fejérből

2023.01.26. 12:25

Azokat a szolgáltatókat díjazzák, amelyek előtérbe helyezik a fogyasztókat

Idén is várják a jelöléseket a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra, melyet évről-évre kiosztanak a város azon vállalkozásai, cégei között, amelyek szem előtt tartják az etikus és felelősségteljes piaci magatartást.

Baráth Eszter

Jelölésre biztatja a fogyasztókat Róth Péter és Németh László

Fotó: Baráth Eszter

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és a város önkormányzata immár kilencedik alkalommal adja majd át a szakmai elismerést. A lakosság március 10-ig jelölheti azokat a helyi vállalkozókat, cégeket, szolgáltatókat, akikkel kapcsolatban úgy érzik, valóban azt kapják tőlük, amit vendégként szeretnek, igényelnek. Ebben az évben is három kategóriát nyitottak meg a szervezők, a kereskedelem, a szolgáltatás, valamint a gyártás területéről várják a jelöléseket a [email protected] e-mail címre.

A díjjal kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora. Németh László a jelölés kapcsán arra kéri a lakosságot, hogy ne csak egy nevet küldjenek, hanem egy laudációt arról, miért tartják érdemesnek az adott céget vagy vállalkozást az elismerésre. A kurátor úgy fogalmazott, az elismerésre ezekben a gazdaságilag nehéz időkben is szükség van, hiszen a szolgáltatások nem állhatnak le. – Az ár kérdésébe nem tudunk beleszólni, de mi azokat az embereket szeretnénk kitüntetni, akik tisztességes módon próbálják eladni a termékeket, szolgáltatásokat – hangsúlyozta Németh László. 

– Bíztatom a fehérváriakat, hogy idén is minél több jelölést tegyenek. Ez a díj a fehérvári emberek elismerése a gazdasági élet szereplői felé, és csak akkor hiteles, csak akkor működik, ha beérkeznek azok a jelölések, ami alapján a bírálók ki tudják osztani ezt a díjat – emelte ki Róth Péter. Az alpolgármester úgy fogalmazott, a díj nemcsak az adott cégeknek és vállalkozásoknak jelent elismerést, hanem a városnak is, hiszen az elmúlt években hosszú listává alakult már a kitüntetettek névsora.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában