Frissen Fejérből

2023.01.26. 09:48

Akadozik a fizetés és a készpénzfelvétellel is gondok vannak az OTP-nél

„Jelenleg technikai hiba okoz nehézséget a bankkártyás műveletek és a készpénzfelvételek során. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak a hiba mielőbbi javításán. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért" – olvasható volt az OTP honlapján csütörtök reggel.

OTP, KZ

Reggel egy Vál-völgyi kisboltban sem tudott fizetni egy helybéli asszony.

Fotó: Kecskés Zoltán

Ennek valószínűleg köze lehet ahhoz a fejlesztéshez, amit még tegnap este jelentett be a hitelintézet közösségi oldalán:

„Fejlesztési okokból 2023. január 26-án hajnali 1 és várhatóan hajnali 5 óra között nem, vagy csak részlegesen lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere. Ez azt jelenti, hogy a fizetési terminálokon és az online felületeken nem, vagy csak korlátozottan lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP logós kártyákkal sem, vagy csak korlátozottan lehet majd fizetni és készpénzt felvenni ebben az időszakban. Megértéseteket köszönjük!"

Többen a bejegyzés alatt jelezték, hogy 7 és 8 óra körül sem működött a fizetés. Reméljük az ideiglenes probléma hamarosan megoldódik!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában