Frissen Fejérből

2023.01.24. 12:30

300 ezer forint értékben kapott élelmiszert az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ

Tartós élelmiszereket adományozott a székesfehérvári Fidesz frakció az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak.

Déri Brenda

A központ egész évben várja az adományokat

Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Hat civil szervezet, akik szociális területen tevékenykednek már karácsony előtt összefogott, hogy az a központtal együttműködve élelmiszergyűjtést szervezzen a rászoruló családoknak. Ugyan az adventi időszak már elmúlt, de a tartós élelmiszerekre mindig szükség van, így ehhez csatlakozott a székesfehérvári Fidesz frakció, akik 300 ezer forint értékben vásároltak élelmiszereket.

Molnár Tamás, önkormányzati képviselő elmondta, hogy főként olyan termékeket vásároltak, amelyeket a központ külön kért. Kitért továbbá arra is, hogy hamarosan az uszodához is kihelyeznek egy adománygyűjtő automatát, ahova, akárcsak a többihez, éjjel-nappal lehet vinni adományokat.

Majd az intézményvezető, Tisztl Henrik hozzátette, hogy a karácsonyi időszak után is nagy hangsúlyt helyeznek az élelmiszergyűjtésre, hiszen a fűtésszezon derekán hatalmas segítség annak a több mint 80 családnak, akiket hétről hétre támogat a központ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában