Frissen Fejérből

2022.12.04. 11:00

Úgy keresik majd a mikulás csomagot Lepsényben, mint húsvétkor a csokitojást

Bárhol, szó szerint bárhol el lehet hagyni egy mikulás csomagot. És találni is! Na, nem feledékenységből hevernek majd szerteszét a gazdátlan csomagok december 6-án.

Hajdú Marianna

Fotó: MW-Archív

Lepsényért Közalapítvány és Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár közös akciójának nem más a küldetése, mint mosolyt csalni az emberek arcára.

Az akcióban részt vevőktől azt kérik, hogy hagyjanak el egy kis ajándékcsomagot – amiben csoki, cukorka, gyümölcs, játék, könyv vagy bármi egyéb meglepetés van – Lepsényben.

Az elkészített csomagot bárhol el lehet helyezni. Egy parkban, egy kedvenc helyen a faluban, egy villanyoszlopon vagy akár a buszmegállóban. Bárhol, ahol sok ember jár, és könnyen megtalálhatják.

Nagyon fontos! A csomagra rá kell írni: „Egy elhagyott mikulás csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy örömet szerezzek neked!” A kitett és a megtalált csomagról egy képet kell feltölteni a „Hagyj el egy mikulás csomagot Lepsényben" eseménynél a közösségi oldalra. A szervezők így szeretnék nyomon követni, hány emberhez ért el a felhívásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában