Példaértékű szervezés

2022.12.30. 18:00

Több százezer forint adományt gyűjtöttek Sárszentmihályon

A befolyt összegből hetvenöt családot sikerült szeretetcsomaggal megajándékozni.

Hajdú Marianna

Krutzler Gergő és Óber Andrea polgármester

Forrás: Süle Zsuzsanna

December 18-án, Sárszentmihály önkormányzata szervezésben – a Sárszentmihály Közalapítvány és a katolikus egyház közreműködésével – jótékonysági koncertet tartottak a negyedik adventi gyertyagyújtás keretében, amiről mi is beszámoltunk. Az esemény már önmagában is egyedi volt, mivel Krutzler Gergő tangóharmonika-művész első, önálló koncertjét adta, ahol karácsonyi dalokat játszott.

Az adománygyűjtés célja a jelenlegi gazdasági válságban a legnehezebb anyagi helyzetben lévő sárszentmihályi és sárpentelei rászorulók karácsonyi, szociális támogatása volt. Adományozni a koncert keretében a helyszínen, a meghirdetett plakáton és a posztban megadott alapítványi bankszámlán lehetett. Az elmúlt hetekben a bankszámlán és a helyszínen összesen 380 ezer forint adomány gyűlt össze. Az összegből 75 darab 5000 forint értékű csomagot osztottak ki önkéntesek Sárszentmihályon és Sárpentelén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában