Kétkerekű

2022.12.19. 19:00

Nyeregbe pattantak a sárbogárdi nyertesek

Mint arra bizonyára sokan emlékeznek, napra pontosan egy hónappal ezelőtt adták át a Sárbogárd és Sárszentmiklós közötti életminőség-javító kerékpárutat. Erre az eseményre felfűzve biztonságos közlekedést hirdető akció indult, melynek nyertesei nem csak átvehették kerékpárjukat, de már azóta használatba is vették. Íme:

Kecskés Zoltán

Forrás: Szervező

A felnőtt kategóriában Nagyné Bernáth Márta örülhetett, aki egy gyerekszállító utánfutót csatlakoztatott legújabb bordó cangájához, gyermeke legnagyobb örömére. Így anya és utódja együtt élvezhetik az egészséges élet örömeit. A gyermekeknél Kaszás Karina Melinda vihette haza az útátadóról szülei segítségével a legújabb biciklijét. Itt sem maradhatott el a kép ahogy Karina nyeregre pattan. Ahogy azt a nyereményjáték szervezőjétől, Rózsás Ildikótól megtudtuk, Sárbogárdhoz tartozó Alsótöbörzsök harmadik osztályos tanuló járgányáért minden diáktársa oda van, hiszen az övé a suli legmenőbb kétkerekűje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában