Már zajlanak a jövő év előkészületei is

2022.12.03. 17:00

Nagy sikerrel zajlik a NaTE világító ablakok kezdeményezése

A Nagykarácsony Testvértelepüléseiért Egyesület ismét odatette magát, megmutatták, hogy a karácsonyi ünnephez közeledve, hogyan képesek összefogni a közösséget.

Kecskés Zoltán

Forrás: NaTE

– Nagy örömünkre gyorsan elkeltek a NaTE Nagykarácsonyi világító Adventi ablakok dátumai, a helyi lakosság a tavalyi évhez hasonlóan lelkesen készítette a díszítéseket, melyeket együtt fogunk az adott napokon "kinyitni". Még sok van hátra, ebből a nagyon kedves közösségi programból – nyilatkozta lapunknak Szekeres Béláné elnök, aki egyebek mellett elárulta, hogy az évet egy kirándulással és közös ebéddel kívánják lezárni, hogy aztán újult erővel készülhessenek a következőre, melynek előkészületei már javában zajlanak.

– Már most készülünk a 2023-as esztendőre, hiszen alig fordulunk át az új évbe, máris indulunk a Doni Hősök Emléktúra következő szakaszán, amely alkalommal egy körülbelül 15 km hosszú gyalogos túrát teszünk a II. Világháborúban részt vett, hősi halált halt, illetve onnan hazatért hőseinkért. 2023 február 11-én pedig szeretettel hívjuk és várjuk a kistérségi és a határon túli baráti civilszervezeteink tagjait, csaladjait, hogy népviseleti, néptáncos farsangi hagyományok felelevenítésével megtűzdelt kellemes napot töltsünk együtt. Mert fontosak a hagyományaink, fontos, hogy a jövő nemzedékének bemutassuk, megőrizzük azokat. Célunk emberi, baráti, testvéri kapcsolataink, magyarságunk megerősítése – zárta gondolatait az elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában