Frissen Fejérből

2022.12.08. 15:00

Mikulás-futás az iskolásokkal Enyingen és térségében

Kovács István Mikulásnagykövet fut a gyerekekkel az elkövetkező napokban, pénteken Kislángon és Mátyásdombon. A jövő héten pedig Szabadhídvégen, Mezőkomáromban, Lajoskomáromban, Enyingen, Mezőszentgyörgyön és Lepsényben.

Horog László

Kovács István Finnországban, a Mikulással

Forrás: Kovács István

Az Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai a településen, valamint a környező falvakban szerveznek Mikulás-futást Kovács István Mikulásnagykövettel. December 9-én, pénteken, Kislángon az iskolások és az óvodások nyitják a sort, Mátyásdombon az óvodások tesznek meg néhány száz métert a mezőfalvi futóval.

Tizenkét éve, Lajoskomáromban már futott Kovács István. A nagykövet hoz a gyerekeknek szaloncukrot, ajándékcsomagot a jó tanulóknak és sportolóknak, valamint a madáretetőkbe téli élelmet. Mindenhol pár száz métert fut a gyerekekkel és a tanárokkal. 

Kovács István december 12-én, hétfőn Mezőszentgyörgyön és Lepsényben fut a kicsikkel, kedden Lajoskomáromban, a Gesztenyafasorban és Enyingen, Batthyány Fülöp Általános Iskolában. Szerdán Szabadhidvégen az óvodában, Mezőkomáromban az általános iskolában, legvégül Enyingen, a Tinódi Lantos Sebestyén Református Általános Iskolában kocognak a nebulók. A szervezők az eseményt szeretnék minden esztendő végén megismételni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában