Frissen Fejérből

2022.12.01. 17:00

Még a nap is kisütött – Mikuláscsomagok érkeztek a SZÉNA Egyesülethez

Sok éves hagyomány már, hogy Párkányi Tamás elnök, a KDNP helyi alapszervezetének néhány képviselőjével együtt egy kosárnyi Mikulás-csomaggal érkezik a Kelemen Béla utcába. Ez idén sem volt másként.

Kecskés Zoltán

Az átadás pillanata: Bálesné Elekes Rita, a SZÉNA Egyesület elnöke és Párkányi Tamás, a KDNP helyi alapszervezetének elnöke

Fotó: Fehér Gábor

December 6-án, Szent Miklós, a hit védelmezője és a szegények gyámolítója áldott tevékenységére emlékezünk. Ennek apropóján került sor a csütörtök kora délutáni adományátadásra – ami mint kiderült – három éves hagyományra tekint vissza. Jelképes lehet, de egy kevéske időre még a nap is ránk ragyogott. Az adományt Bálesné Elekes Rita, a SZÉNA Egyesület elnöke és Szili Teodóra, az egyesület munkatársa vette át megköszönve a családban élő, rászoruló gyermekek nevében is az édességekkel teli csomagokat.

A KDNP helyi alapszervezetének elnökétől, Párkányi Tamástól egyebek mellett azt is megtudtuk, hogy a következő napokban újabb karitatív akcióra készülnek. „A József Attila Középiskolai Kollégiumban elszállásolt, a háború elől menekülő gyerekeknek szeretnénk Mikulás alkalmából hasonló finomságokkal kedveskedni."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában