Verseny

2022.12.27. 21:00

Ismét célba veszik a táblát Csóron

Január 7-én rendezik meg a II. Sábalux Csóri Nyílt Darts Bajnokságot. A verseny szervezője Csór Község Önkormányzata, támogatója pedig a Sábalux Project Kft.

Hajdú Marianna

A győztes egy egyedi gravírozott kupát, egy 20.000 forintos sportszerutalványt és oklevelet vihet haza. A második és a harmadik helyezett jutalma egy 15 és egy 10 ezer forintos sportszerutalvány a serleg és az oklevél mellé. Külön oklevéllel díjazzák a legmagasabb kiszállót és az első 180-as megdobóját. Különdíjban részesül a legjobb eredményt elért, versenyengedéllyel nem rendelkező játékos is.
A bajnokság nyolc táblán zajlik majd az 501-es darts szabályai alapján. A versenyen nincs elindulási megkötés (versenyengedéllyel rendelkező játékosok is elindulhatnak). A nevezési díjat a kezdés előtt kell befizetni a szervezőnek. 8 csoportban összesen 56 ember kezdi meg a küzdelmeket.
A legjobb 32 között már egyenes kiesés van. A sorsolás alapján már a verseny előtt látszik majd, hogy az egyes csoportokból melyik ágra lehet jutni. Dupla kiszálló már csak a legjobb tizenhat között van. 
A szervezők megjegyzése: “A csoportok sorsolásánál az elmúlt versenyek alapján, illetve a versenyigazolások figyelembe vételével kiemelést alkalmazunk!”
A versenynek a csóri  Művelődési Ház ad otthont, a nevezéseket 8:30-tól lehet megtenni, a verseny 9:00-tól indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában