Évösszegző VI. rész

2022.12.26. 08:00

Hajnalban is zúgnak a gépek, letarolta a megyét az eső, megható műsorral búcsúztatták az igazgatót - Ezeket olvastátok a legtöbben júniusban

Ismét elérkezett az év vége, mi pedig egy újabb eseménydús évet tudhatunk magunk mögött. Minden hónapra jutott valami izgalmas hír, történés, amelyekre nagyon sokan voltak kíváncsiak, most ezeket gyűjtjük egy csokorba. Íme 2022 legolvasottabb cikkei júniusból!

feol.hu

Forrás: FMH-Archív / FG

1. Tragikus alcsúti baleset - A kórházban elhunyt az autó harmadik utasa is

Amint arról előzetesen hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. június 29-én. Egy Opel típusú személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze. Az autó utasai közül ketten a helyszínen az életüket vesztették, a harmadik utas, egy 21 éves fiú a kórházban hunyt el.

2. Az Ybl lakótelepen valakinél elszakadt a cérna

Olvasónktól kaptuk a felvételt, aminek tanúsága szerint valaki erős gondolatokat üzent valakiknek.

3. El kell hagynia a lakást, már az utcai életre készül a fehérvári 73 éves asszony

Június 30-ig el kellett hagynia 73 éves olvasónknak a bérelt lakást. Azt mondta, ha nem sikerül valamilyen megoldást találnia, az utcán próbálja majd átvészelni a nyarat. A télre gondolni sem mert.

4. Letarolta Fejér megyét az eső (videókkal)

Június 9-én nem várt mennyiségű eső zúdult át a megyén. Voltak olyan települések, ahol a csatornák már nem bírták elvezetni a hirtelen jött esőt. Móron brutális mennyiségű eső esett, míg Nádasdladányban homokzsákokat kényszerültek kitenni, hogy megvédjék portáikat.

5. Rendőrök lepték el a fehérvári kórház környékét - Egy előállított személy szökött meg az épületből

A rendőrség nagy erőkkel volt jelen a kórház környező utcáiban. Egy moldáv nemzetiségű előállított személy megszökött a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházból.

6. Itt a titok, mitől szűnik meg végre a dugó a szárazréti körforgalomban (videó)

Szokatlan jelenség ütötte fel a fejét a sokak által rettegett szárazréti körforgalomban. Szinte megszűnt a korábban reggelente és délután olyannyira jellemző torlódás. Nos, megoldottuk a rejtélyt.

7. Megható műsorral búcsúztatták Kneifel Imrét

Kneifel Imre, a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium és AMI igazgatója ebben az évben utoljára mondhatta el a sokak által szentbeszédként értékelt, mindenkor figyelemre méltó gondolatait. Kneifel Imre, a középiskolai énektanár, a karvezető, a zenész, a Fricsay- díjas népzenész nyugdíjba vonult. Az ünnepre titokban érkezett egykori tanítványok meglepetés műsora neki szólt.

8. Halálos kimenetelű munkahelyi baleset történt Kincsesbányán

Kincsesbányán, a Vaskapu utcában lévő szennyvízátemelő telepen egy fehérvárcsurgói lakos munkavégzés közben a szennyvízaknába esett. A katasztrófavédelem munkatársai a férfit kiszabadították az aknából, majd a mentők a helyszínen sajnos már csak a halál beálltát állapíthatták meg. A helyszínen tartózkodott az elhunyt további két kollégája is, akiket a mentők kórházba szállítottak.

9. Hajnalban is zúgnak a gépek egy fehérvári utcában? – akár 150 ezer forint is lehet a bírság

Építkezés zaja verte fel júniusban a város egyik utcájának lakóit. Társasház építése zajlott az érintett ingatlanok szomszédságában, s az egyik környékbeli lakó panasza szerint a munkagépek moraja már kora reggel véget vetett az édes álmoknak.

10. Már nem csak pletyka az új áruház építése a Pozsonyi úton

Ahogy arról korábban hírt adtunk, az ott élők és a terület korábbi tulajdonosa, a Videoton Holding Zrt. után maga a Lidl Magyarország is megerősítette a hírt a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelükben. Arra azonban sajnos nem kaptunk választ, hogy pontosan mikor és milyen ütemben indulhat meg a kivitelezés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában