Programajánló

2022.12.29. 09:00

Év végi programok Fejér megyében

V. Varga József

A Discover Band Sárbogárdon és Székesfehérváron is fellép

Fotó: Az együttes

Péntek (december 30.)
Sárbogárd, 22 óra: Előszilveszter a József Attila Művelődési Központban – zenél a Discover Band. A hetvenes évek diszkó slágerei: Abba, Boney M., Ottawan, Gloria Gaynor, Donna Summer. Kapunyitás 21 órakor.
Székesfehérvár, 10 óra: A Csipkebokor Alkotókör kiállítása az Aranybulla Könyvtár Alapítvány épületében (Köfém lakótelep 1.). Megtekinthető 2023. január 13-áig.
Székesfehérvár, 10 óra: „Amit meguntunk, másnak kincs lehet”. Kiállítás újrahasznosított textilből készült alkotásokból a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában. Megtekinthető 2023. január 27-éig.
Székesfehérvár, 14 óra: Via Lucis. A feltámadás, az öröm és a világosság útja. Párkányi Raab Péter Kossuth-díjas szobrászművész és Sárba Katalin fotográfus fotókiállítása a Vörösmarty Színház emeleti galériájában. Megtekinthető december 31-éig.
Székesfehérvár, 16.30 és 17.20 óra: Fényvonat. Jegyvásárlás és indulás a Tourinform irodától.

Szombat (december 31.)
Bicske, 23.30 óra: „Búcsúztassuk együtt az óévet!” Óévbúcsúztató, koccintás és az új év köszöntése a városháza udvarán.
Székesfehérvár, 10 órától: Óévi túra – újévi fogadalmak. Az év utolsó ökotúrája. Helyszín: Sóstó Látogatóközpont. A gyerekeket teával, a felnőtteket forralt borral várják.
Székesfehérvár, 20 órától: Fehérvári szilveszter a Zichy-színpadon. Jó barátok, jókedv és jó zene! 20 óra: Az Aserdus Tűzszínház bemutatója. 20.30 óra: Dj Mynea. 22.10 óra: Discover Band. 23.55 óra: Köszöntő, himnusz. 0.10 óra: Discover Band. 1.45–3 óra: Kátai Jr. show. Műsorvezető: Németh Gábor.

Vasárnap (január 1.)
Székesfehérvár, 14–16 óra: Szerencsehozó lencse az Alba Plaza előtti Palotai kapu téren. A város önkormányzata, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága és az Alba Plaza ismét bőséget hozó lencsefőzelékkel kínálja a fehérváriakat. Az ízletes főzelék a Magyar Honvédség gulyáságyúiban és a Rostási Hagyományos Konyha Kft. fazekaiban készül. A főzelékhez meleg teát kínálnak. „Köszöntsük együtt az új esztendőt!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában