Frissen Fejérből

2022.12.07. 09:29

Délután három órás útzárra kell számítani Zámoly egyik utcájában

A Vörösmarty utcában, a tortaműhely és a patak hídja után december 7-én, azaz ma várhatóan 13 és 16 óra között építkezési munkálatok miatt teljes szélességében lezárják az utat.

Borsányi Bea

Fotó: Zámolyi Önkormányzat

Lakossági építkezésen betonozási munkálatokat végeznek, ám a betonpumpa és a betonmixerek csak az úttesten tudnak letalpalni. Emiatt kell néhány órára a Vörösmarty utca érintett szakaszát lezárni. A eredetileg keddre meghirdetett munkát azonban az időjárás miatti elhalasztották, így azt csak tudják elvégezni, ezért került át az utca lezárása szerdára. 

Ha korábban végeznek a munkával, természetesen az útzár is feloldásra kerül. A lezárás érinti a buszközlekedést is, amelyről az autóbusztársaság is tud, ezért a Székesfehérvárról 14.05 és 15.05 órakor induló buszjáratok nem fordulnak be a Vörösmarty utcába, hanem a Kossuth utca 86. szám alatti, úgynevezett középső buszmegállóban állnak meg, majd a Petőfi utcán át haladnak tovább a Móra Ferenc utcába. A gyalogos közlekedés a munkálatok alatt is biztosított lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában