A szeretet ünnepe

2022.12.24. 17:00

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Karácsonykor országszerte megáll az élet, elcsendesül a világ, és szeretet költözik a szívekbe, az otthonokba. A fenyőfa alatt, az ünnepi asztalnál bizony van mit átgondolni 2022 eseményeiből.

feol.hu

Forrás: Pexels.com

Ezúttal itt kíván békés és boldog karácsonyt minden olvasójának a Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu szerkesztősége, és valamennyi munkatársa. 
Aki teheti, a családja körében ünnepel. Mi sem teszünk másként, a karácsonyi időszakban, különösen szenteste hírportálunk csak a legfontosabb megyei híreket publikálja. A hétköznapi gyors hírek szerkesztése december 26-tól várható.

Ez nem azt jelenti, hogy ne szolgálnánk friss hírekkel olvasóink számára, hiszen ügyeletes hírszerkesztőink révén ezen időszak alatt is kiemelt figyelmet fordítunk a színvonalas tájékoztatásra.

Az alábbiakban pedig összefoglaljuk azokat a tudnivalókat, amelyek karácsony idejére olvasóink segítségére lehetnek.

Így alakul a buszok és a vonatok menetrendje az ünnepek alatt.

A Városi Piac, a Koriliget és a városi uszoda nyitvatartása ITT olvasható.

Bár ne legyen rá szükség, de ha beüt a baj a családban, vagy segítség kell bárkinek, akkor erre a linkre kattintva találja meg az orvosi ügyeleteket, ügyeletes gyógyszertárakat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában