Frissen Fejérből

2022.12.06. 11:30

Az új vezetőség fő célja a közlekedés biztonságosabbá tétele és a fiatalok bevonása

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Megyei Területi Szervezete. A jövőbeni tervekről Molnár Istvánt, a szervezet nemrégiben megválasztott elnökét kérdeztük.

Baráth Eszter

Molnár István lett a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Megyei Területi Szervezetének új elnöke

Fotó: Fehér Gábor

A Jáky József Technikumban összegyűlt küldöttek a megyei szervezet elnökének Molnár Istvánt, titkárának Kalmár Tamást, társelnökének pedig Horváth Jánost választották meg. A közúti-vasúti szakcsoport elnöke Grosz Krisztina lesz az elkövetkezendő négy évben.

– A Közlekedéstudományi Egyesületbe szeretnénk minél több fiatalt bevonni, minél szélesebb körben nyitni – emelte ki a következő időszakra vonatkozó legfőbb célt Molnár István. Mint mondta, ezeket nem az iskolákon, hanem különböző rendezvényeken keresztül kívánják elérni.

Ugyanakkor az egyesület elnöke fontos célként fogalmazta meg annak elérését is, hogy a jövőben minél jobban részesei legyenek a közlekedést érintő kérdések megvitatásában. – Eddig is szerveztünk különböző szemléletformáló akciókat társszervekkel együttműködve, ezt pedig a jövőben is meg fogjuk tartani – emelte ki Molnár István. Mint mondta, a tervek szerint ezekkel az akciókkal is elsősorban a fiatalokat célozzák majd meg a közlekedésbiztonságra történő nevelés érdekében.

Molnár István és a szervezet tisztségviselői az elkövetkezendő négy évre kaptak megbízatást a küldöttektől, ez idő alatt pedig továbbra is azért dolgoznak majd, hogy a közlekedés minél biztonságosabbá váljon.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában