Frissen Fejérből

2022.12.17. 09:30

Az éves munkát köszönte meg a polgármester Nádasdladányban

A közösségi ház adott otthont Nádasdladányban az önkormányzat és a hozzá tartozó intézmények dolgozói számára szervezett évzáró rendezvénynek.

Siki Szabolcs

Fotó: Fischer Petra

A jó hangulatú találkozón Varga Tünde polgármester köszöntötte a dolgozókat. Megköszönte mindenkinek ez évi munkáját, ami sok, előre nem látható akadály, nehézség miatt néha nem volt gördülékeny, de összefogással és egy célt látva azért mindig "összerázódtak a dolgok" a jó irányba. Sajnos a koronavírus járvány idején az ilyen kis évzáró ünnepségek is elmaradtak, s emiatt lehetett kissé tapasztalni, hogy a közösségek illetve a munkatársak kissé eltávolodtak egymástól. Varga Tünde pohárköszöntőjében arról is beszélt, hogy szerencsére azért jó dolgok is történtek Nádasdladányban. Ehhez pedig nagy szükség volt a közösség összetartó erejére. A közös koccintást a vacsora elköltése követte, aztán  a kötetlen beszélgetésen már sikerült hátrahagyni  a dolgos mindennapok problémáit, gondjait.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában