Frissen Fejérből

2022.12.15. 17:05

Ajándékokat kaptak, s adtak a Szent Kristóf Ház gondozottjai

Már hagyományosnak tekinthető a Fejér Megyei Önkormányzat, Törő Gábor országgyűlési képviselővel közös kezdeményezése. Idén sem maradhatott el a jótékony célú adomány a Szent Kristóf Házban élők számára.

Hajdú Marianna

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A csütörtök délutáni adományok átadóján, a megszokottól csupán csak egyben tértek el, idén a megajándékozottak nem kértek fenyőfát. Kértek viszont mindent, ami kézműves elfoglaltságokhoz elengedhetetlen. 

Fotós: Fehér Gábor / FMH

A szervezőknek mi sem volt természetesebb, mint minden eszközt beszerezni amivel, rajzolni, festeni, kézimunkázni, alkotni lehet.

A kért ajándékokon kívül nem maradhattak el a gyümölcsök, a szaloncukor sem. Varga Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei elnöke jóvoltából a bentlakók még a helyi termelők által felajánlott mézet és almát is kaptak a karácsonyfa alá.

Az ajándékokat és a meglepetéseket Varga Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezetének elnöke és Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adták át.

Fotós: Fehér Gábor / FMH

A Szent Kristóf Ház gondozottjai is szolgáltak meglepetéssel az ajándékhozóknak. Zenés-verses műsorral és saját készítésű ajándékokkal köszönték meg a figyelmességet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában