Frissen Fejérből

2022.11.30. 07:30

Ünnepre hangolva – kézműves foglalkozás a Vízivárosban

Kézműves délutánt tartottak kedden a Vízivárosi Közösségi Klubban, ahol a résztvevők ünnepi díszbe öltöztetett mécsestartókat és képeslapokat készíthettek.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Jól összeszokott kis csapat gyűlt össze a Vízivárosi Közösségi Klubban. Havonta találkoznak, s mindig alkotnak valami évszakhoz vagy épp közelgő ünnephez kötődőt. Ezúttal sem volt ez másként, így már a közelgő ünnepekre hangolva nyisszantak az ollók, rögzítettek a ragasztók.

– Legutóbb őszi dekorációkkal foglalkoztunk, különböző száraz termésekből és természetes anyagokból dolgoztunk, most pedig karácsonyi képeslapokat készítünk, talán még időben vagyunk, ha feladják a postán, karácsonyig odaérhet a címzettekhez. Emellett karácsonyi mécsestartók is készülnek. – mondta a foglalkozás koordinátora, Kopcsai Margó, miközben az alkotókedvűek vágtak, ragasztottak, majd többek között gyöngyök és szalvéták felhasználásával varázsoltak egyedi ajándékokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában