Frissen Fejérből

2022.11.21. 19:00

Ünnepeltek a vízügyesek Fehérváron

Nagy összejövetellel és koncerttel ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját a Közép-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság Nyugdíjas Klub.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Hol máshol, mint a Közép-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság székesfehérvári központjában, a Balatoni úti székhelyen tartotta a nagy múltú hatóság nyugdíjas klubja fennállásának 20. évfordulóját. A tagok hétfőn délután gyűltek össze egy kellemes beszélgetésre, nosztalgiára és természetesen ünneplésre. A klubot két önkormányzati képviselő – Szabó Bakos Györgyné és Mészáros Attila alpolgármester – is köszönthette.

A klub elnöke, Török Tiborné Eszter a feol.hu-nak elmondta: a klub 20 éve alakult, 15 évig Faragóné Mária vezetésével működött, majd 5 éve vette át az elnöki feladatokat Törökné. Az eseményen képek segítségével összefoglalták az elmúlt húsz év főbb történéseit – természetesen a teljesség igénye nélkül -, a köszöntőket követően pedig a Vízügyi lobbi zenekar lépett fel. Ez a csapat – mint kiderült -, idősebb, mint maga a nyugdíjas klub.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában