Az Év Szállása és Turizmus Kiválóságai

2022.11.25. 18:00

Rangos turisztikai elismerést kapott a fehérvári hotel és vezetője

Fontos elismerést kapott az egyik legismertebb székesfehérvári hotel, valamint vezetője egy rangos turisztikai díjátadón. Ritter Judit és a Szárcsa Hotel kapott egyedül elismerést Fejér megyéből.

S. Töttő Rita

Forrás: Facebook

Az Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálát idén tizedik alkalommal rendezte meg most csütörtökön a szallas.hu.

Az eseményen a legrangosabb elismerést székesfehérvári szakember kapta: a Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjat Ritter Judit, a Hotel Szárcsa Székesfehérvár ügyvezető igazgatója vehette át, munkássága elismeréseként.  Minden évben olyan szakembereket tüntetnek ki az elismeréssel, akik újító ötleteikkel iránymutató munkát végeznek. A díjazott kapcsán elhangzott: „Ritter Judit lelkiismeretes motorja a családi vállalkozásnak, nagy hangsúlyt fektet a szállás minőségére és egyediségére, és innovatív gasztronómiai ötleteivel is kiemelkedőt alkotott.”

Forrás: Facebook

Az 1-3 csillagos szállodák körében a Szakmai Díj I. helyezését pedig az általa vezetett hotel nyerte el. Ritter Judit közösségi oldalán így fogalmazott: „A díjat ajánlom a családomnak: Szüleimnek, akik rávettek, hogy magyar-történelem szakos középiskolai tanár helyett legyek inkább vendéglátós, és 24 éves korom óta szabad kezet adtak mindenben. Testvéreimnek, akik tulajdonostársként mindig a vállalkozás jövőjét tekintették elsődlegesnek, és akik aktívan részt vettek ötlettel- munkával- anyagi támogatással a szálloda fejlesztésében. És végül gyermekemnek, aki az elmúlt 19 évben fegyelmezetten viselte, hogy egy kicsit kevesebb idő jut rá.”

Forrás: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában