Képviselői felajánlásból vásárolták

2022.11.26. 16:00

Két új hűtő-fűtő klíma növeli a szárazréti idősek otthona lakóinak komfortját

Két nagyobb teljesítményű hűtő-fűtő klímát szereltek fel a napokban a Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában. Szigli István, a körzet önkormányzati képviselője adta hozzá a támogatást.

Házi Péter

Fotó: Idősek otthona

A Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény vezetősége, valamint a Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonának lakói és dolgozói a közösségi oldalon köszönték meg a körzet képviselőjének a két légkondícionáló beszerzését, mely összesen 900 ezer forintba került. A nagyértékű berendezésekkel, még komfortosabbá sikerült tenni az otthon lakóinak életét. A két klíma a folyosókra került ki, s ezzel nem csak fűteni, hanem nyáron, a nagy melegben hűteni is lehet az épületet.

Az idősek otthona vezetősége azt is megköszönte, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a képviselő közbenjárt az ügyben is, hogy az Agárdi Borbáskert ismét nagy mennyiségű mandarinnal adományozza meg a szépkorú időseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában