Frissen Fejérből

2022.11.15. 13:38

Karácsonyi készülődés Fehérváron némi titkos összetevővel (videóval)

Már nem kell sokat várni a székesfehérvári ünnepi hangulatra. A karácsonyi díszkivilágítás kiépítése, felszerelése és tesztelése folyamatban van.

S. Töttő Rita

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A Városház tér lesz természetesen az idei karácsonyi hangulat központja - ahol a fényeket adó égősorok mellett már láthatjuk a leendő standok kijelölt helyszíneit is - de a Bartók Béla téren is már javában zajlanak a munkálatok. Az elmúlt évekből jól ismert - fénybuborékok - a gyerekek kedvenc búvóhelyei ugyanis például ezúttal ide kerülnek. Ezt videón mutatjuk most meg önöknek. A szépséges és fényes ünnepi hangulatra egészen Vízkeresztig számíthatnak a városba látogatók. Arról, hogy mikor milyen események várhatók, itt számoltunk be.De hamarosan a programok részleteiről is többet tudhatunk. Egy azonban biztosnak tűnik: a fehérvári Kisangyalok kara csodálatos éneke az első adventi gyertyagyújtásnál ismét felcsendül! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában