Kamerával keresik a hiba okát

2022.11.17. 15:18

Beszakadt a szennyvízakna a Malom utcában: a javítás miatt lezárták az útszakasz egy részét

Már szerda este felfigyelhettek az a Malom és a Honvéd utca környékén járók arra, hogy a Tiszti Klub előtt, az út közepén egy nagyobb terület körbe van kerítve. Ennek oka az, hogy beszakadt a szennyvízcsatorna.

Házi Péter

A Malom utcában, a Tiszti Klub előtt szakadt be a szennyvízcsatorna

Forrás: ÖKK

Érdemes és szükséges is nagyon figyelniük az autósoknak a Malom utca – Honvéd utca kereszteződésében, ahol még szerda délután beszakadt a szennyvízakna, s emiatt a forgalom elől el kellett zárni az útszakasz egy részét. Az eset a Fejérvíz által biztosított szolgáltatásokban nem okoz fennakadást, a hiba felmérése és elhárítása már megkezdődött. Amint az önkormányzati kommunikációs központtól tudjuk, úgynevezett „aláüregelődés” történt, azaz az aszfalt alatt keletkezett egy nagyobb üreg. Fontos szakasza ez a városi hálózatnak, hiszen három csatorna csatlakozik egymásba a területen. A hiba feltárása folyamatban van, már kamerás vizsgálatokat is végeztek a szakemberek, amelyek alapján dönteni tudnak az akna helyreállításának módjáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában