Frissen Fejérből

2022.11.22. 16:34

Airsoft lőversenyen vettek részt a fehérvári tanulók

Többek között a sportlövészet népszerűsítése volt annak az airsoftpuskás egyéni és csapat lőversenynek, amelyen székesfehérvári középiskolások vettek részt.

Baráth Eszter

Fotó: Baráth Eszter

A Fejér Megyei Tartalékosokért Alapítvány (FEMETA) és a Magyar Tartalékosokért Fejér Megyei Szervezete hívta életre a sportlövészet népszerűsítését, valamint az airsoft fegyvereket és az azokkal végrehajtható lőgyakorlatok népszerűsítését célzó versenyt. A megmérettetésen a Székesfehérvári Szakképzési Centrum iskoláinak tanulói vettek részt, néhányan első alkalommal vett részt ilyen versenyen, többen viszont már rutinosként tértek vissza a FEMETA egyik lőtermébe.
A résztvevők először egyéniben mérték össze ügyességüket, egymás ellen versenyezve kellett minél előbb eltalálniuk a két célt. Az a versenyző, aki ügyesebben célzott, továbbjutott a következő körbe. A párbajokat követően négy-négy fős csapatokban is kiálltak egymás ellen a versenyzők.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában