Jótékonysági koncert

2022.11.21. 14:30

A csákvári Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában élőknek gyűjtenek

Magánkezdeményezésre jött létre az a jótékonysági koncert, amelyre november 25-én, azaz a héten pénteken kerül sor a Floriana Könyvtár és Közösségi Házban, Csákváron.

Borsányi Bea

A jótékonysági esten Fendrich Veronika is fellép

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Azt ötlet Molnár Eszter és Cipóthné Karakai Viktórai fejében született meg, miután felfigyeltek arra, hogy a Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában élő egyik kisfiú ebben a hideg időben még mindig szandálban jár óvodába. Rögtön arra gondoltak: tenni kellene valamit. Így vetődött fel egy jótékonysági gálaműsor ötlete, amellyel megkerestek több csákvári művészt és együttest is. A szervezés néhány hét alatt le is zajlott, a program összeállt. A november 25-én pénteken 17 órakor kezdődő műsorban fellépnek az otthon gondozói, énekelnek és szavalnak az Esterházy iskola tanulói, de mellettük fellép Fendrich Veronika, sanzonénekes, Möntör Máté, gitáros, a Gyémánt Gospel Kórus és az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Összhang Női Kar.

Az előadásra a belépés ingyenes, adományaikat a közösségi ház épületében kihelyezett dobozba dobhatják be. Cipóthné azt is elmondta, amennyiben sikeres a gyűjtés, úgy elképzelhető. hogy jövőre ismét szerveznek jótékonysági koncertet, de akkor lehet, hogy egy másik csákvári intézmény, vagy rászorulók javára ajánlják majd fel a bevételt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában