Egészségnap

2022.10.08. 09:00

Újabb fehérvári városrész lakói kapnak lehetőséget

Folytatódnak Székesfehérváron a városrészi szűrőnapok: október 15-én a Köfém lakótelep és Ráchegy lakosait igyekeznek megszólítani.

Borsányi Bea

Ezúttal is elérhetők lesznek olyan gyors és alapvető vizsgálatok, mint a vércukorszint-, és koleszterinszint mérés

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Október 15-én, szombaton 9-től 13 óráig a Köfém Művelődési Házban várják azokat, akik szeretnének részt venni alapvető, de fontos szűrővizsgálatokon. Az EKG és kardiológiai vizsgálaton, boka-kar index meghatározáson, bőrgyógyászati szűrésen és csontsűrűség-mérésen csak előzetes jelentkezés után lehet részt venni. Regisztrálni október 10-én, hétfőn és október 11-én, kedden munkaidőben lehet a +36 70 455 9940-es telefonszámon. Keresztury Lászlóné, a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda szakmai vezetője a korábbi tapasztalatok okán azt kéri, csak olyanok jelentkezzenek, akik valóban részt tudnak venni a szűréseken és pontosan érkeznek! 

Lesznek ugyanakkor olyan szűrési lehetőségek is, amelyekre nem kell előzetesen jelentkezni. Ilyen a vércukorszint-, koleszterinszint- és állapotfelmérés (testsúly- és haskörfogat mérés, testzsírszázalék és testtömeg-index számítás). A szűrőnapon a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda munkatársai ezúttal is tartanak dietetikai tanácsadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában