Halloween

2022.10.31. 18:45

Új, rémisztő gúnyát kapott a Piac téri megálló

Újabb "közérzetjavító" alkotás került ki Fehérvárra. A témaválasztás nem véletlen: hátborzongató halloweeni dekorációk kerültek a Piac tér egyik buszmegállójába.

Kecskés Zoltán

Rémisztő új gúnyát kapott a Piac téri betört buszmegálló.

Fotó: Kecskés Zoltán

Ahogy megszokhattuk a Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistáitól, mindig valami ötletes dologgal állnak elő, melyek mögött rendszerint környezetszépítő cél húzódik meg és másodsorban mögöttes tartalom is.

Az elmúlt egy hónapban igencsak aktívak voltak. Képzeletüknek teret engedve A koronázóvárosban, Székesfehérváron a Gáz utcát különleges lények szállták meg október idusán. A játszótér régi padjainak ülőlapjaira festették fel Afrikát, oroszlánok, elefántok és a majomkenyérfák kaptak helyet az alkotásokon. Néhány méterre a szavannai hangulattól a Star Wars világába csöppenhetünk. A kifestett kapcsolószekrényről R2-D2 és C-3PO "vigyorognak" ránk. 

Halloween ünnepre kanyarodva újra nyomot hagytak a megyeszékhelyen. Ezúttal, a több mint egy éve egy baleset okán betört tetejű buszmegállót öltöztették új gúnyába az MKKP aktivistái Fenekes Roland vezetésével.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában