Sütésre és faragásra fel!

2022.10.19. 11:39

Töklámpások és házi sütemények versenyeznek Abán

Harmadik alkalommal rendezik meg október 22-én 14 órától az Abai Töklámpás és Házi Sütemény Fesztivált. A nevezéseket október 20., csütörtök 16 óráig fogadják.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor

Idén is versenybe szállnak a legszebb és legkreatívabb töklámpások és házi finomságok. A III. Abai Töklámpás és Házi Sütemény Fesztivált idén október 22-én, szombaton tartják a közösségi ház előtti téren.
A két versenyre október 20-a 16 óráig várják a nevezéseket. Jelentkezni személyesen a közösségi házban, a 22/430-005-ös telefonszámon vagy a [email protected] címen lehet. A faragni való dísztököt a szervezők biztosítják, a sütemények versenyére bármilyen otthon készített édes vagy sós finomsággal nevezhetnek a sütés szerelmesei.
A délután 14 órától kezdődő programon ugrálóvár és arcfestés várja a gyerekeket, műsort ad a Széltolók Egyesület, zenél Müller Zoltán. A tökfaragás 15:45-kor kezdődik, míg a nevezett süteményeket 16 és 17 óra között kell leadni. A versenyek eredményhirdetése 18 órától várható. A program során a szervezők – a készlet erejéig – helyben készült lángossal várják az érdeklődőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában