Építkezés

2022.10.23. 11:33

Járda- és parkolóépítési munkálatok indulnak Polgárdiban

A város központjában, a megnövekedett gyalogos- és autóforgalom igényeit követve, a már korábban elnyert állami forrásból új járdákat építenek.

Hajdú Marianna

Fotós: Hajdú Marianna / FMH

A posta, az OTP bank és a közösségi ház mellett új parkolókat is kialakítanak október és november hónapokban. A munkálatok jövő héten hétfőn, azaz október 24-én a Kossuth utcai húsbolt és a közösségi ház közötti járdaszakaszon, bontással kezdődnek. A forgalmat várhatóan munkagépek akadályozzák majd. Az érintett területeken a közlekedés, a parkolás, a kapubejárók használata nehézkessé válhat az ott élő lakóknak és az arra járóknak.

A Kossuth utcai járda bontása a Liget Étterem és a közösségi ház közötti szakasszal indul. A következő ütemben a gyógyszertár és a posta, majd a posta és az ABC közötti járdaszakasz, végül a posta és az OTP parkolójának bontási-építési munkálatai következnek. A bontási-építési munkák várhatóan november 30-ig tartanak majd

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában