Összefogtak a tagóvodák mosdófelújításáért

2022.10.25. 10:30

Felhőtlen szórakozást biztosító programkavalkáddal nyűgözte le közönségét a Dunaújvárosi Óvoda

A jótékonysági gálaest az óvodások, óvodapedagógusok és vendég fellépők összefogásának eredményeként jött létre.

DH

Óriási mosollyal és szuper produkcióval nyitotta meg a gálát az óvoda kórusa. Középen Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője

Fotó: Laczkó Izabella

Az estet az óvodai dolgozók kórusának bámulatos kezdőszáma után Pintér Tamás polgármester nyitotta meg, aki fővédnökként volt jelen a gálán. 
Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője beszédében háláját fejezte ki a pedagógusoknak, akiknek odaadó és áldozatos munkája nélkül nem jöhetett volna létre a jótékonysági est. Az óvoda dolgozói mögött több mint egy hónap szervezés és munkaidőn kívüli gyakorlás áll, emiatt tudtak összeállítani egy színvonalas és sokoldalú műsort. Emellett megköszönte a támogatók nagylelkű segítségét, amellyel hozzájárultak az óvoda céljának megvalósításához. 
A befolyt adományokból az óvoda a Bóbita, valamint a Duna-parti tagóvoda két gyermekmosdóját szeretné felújítani. Gyenes Józsefné elmondta, a két intézményben az elöregedett csővezetékek sokszor duguláshoz vezetnek, emiatt vált égető problémává azok cseréje, renoválása. A Dunaújvárosi Óvoda vezetője azt is megjegyezte, milyen fejlődésen mentek keresztül a tagintézmények a három évvel ezelőtti jótékonysági rendezvény óta, amely által az adományokból az óvodák udvarát tudták rendbe tenni, és udvari játékokat is tudtak vásárolni. Sőt, az Aprók Háza tagóvodában a közel fél millió forint értékű eszközök beszerzése és a szükséges vizsgák elvégzése után az állatasszisztált terá­piát is el tudták indítani, amivel támogatni tudják a lassabb ütemben fejlődő gyermekeket. 
Az eseményen rengeteg szuper produkciót tekinthetett meg a közönség, köztük a Római városrészi óvoda nagycsoportosainak előadását, és az óvónők szórakoztató táncos, énekes műsorszá­mait. A vendégfellépők között szerepelt a baracsi néptáncegyüttes, amelynek vezetője, Suplicz Mihály egy humorral átszőtt, felnőtteknek szóló mesét is előadott. Emellett Kovács Marianna gyógypedagógus és lánya, Lili egy lenyűgöző ugrálókötél-számot mutatott be a jelenlévőknek, Klép Tamás pedig énektudásával kápráztatta el a nézőket. A gála remek hangulatban telt, a fellépők egytől egyig kitettek magukért, és remélhetőleg a céljuk is minél előbb megvalósulhat.

A Római városrészi óvoda nagycsoportosainak előadása
Fotós: Laczkó Izabella


 

Óriási mosollyal és szuper produkcióval nyitotta meg a gálát az óvoda kórusa. Középen Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője 
Fotók: Laczkó Izabella

A Római városrészi óvoda nagycsoportosainak előadása
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában