Szomszédvári derbi

2022.10.04. 10:00

Az egykori szépségkirálynő a Pancho Arénában járt

Nem tudott ellenállni a Fejér megyei derbi csábításának korábbi szépségkirálynőnk, Szick Petra Dóra, aki barátnőjével együtt látogatott ki a Pancho Arénába.

Kecskés Zoltán

Szick Petra Dóra barátnőjével, Tamás Lillával a Pancho Arénában.

Forrás: Interjúalany

Tény, hogy a foci színpadi­as dolog, kell hozzá a közönség. És a nők mindig jó közönség voltak, sőt, az utóbbi években egyre több lett a női szurkolók száma Felcsúton is. Így történhetett, hogy a vasárnapi megyei rangadón, a Puskás Akadémia-Mol Fehérvár ütközetén, látvány volt a pályán és a nézőtéren egyaránt. A nézőtéri látványosságok között pedig megpillantottuk a nagy Puskás-drukker hírében álló, huszonéves szépséget, Szick Petra Dórát. Kapva kaptunk az alkalmon, és meg is szólaltattuk.

– A srácok nagyszerűek voltak és bár nem lett meg az óhajtott három pont, a hangulat mindenért kárpótolt. Izgalmas, szórakoztató meccs volt, így a mérkőzések nélkülözhetetlen csemegéjéből, a szotyiból is fogyasztottunk barátnőmmel, Tamás Lillával, akinek bár ez volt élete első futballmeccse, óriási drukker lett mellettem, így még lehet, hogy törzsszurkoló lesz belőle! Sajnálom, hogy a bíró nem adott meg egy gólt a Puskásnak, ettől függetlenül büszke vagyok a fiúkra, az 1:1 jó eredmény – mondta. Kiemelte, ez a szomszédvári derbi eszébe juttatta, miért is szereti annyira a focit.

Végre ismét élőben szurkolhatott kedvenc csapatának
Forrás: Interjúalany

– A fergeteges hangulat ismét kihozta belőlem a rajongót. Ha a tévében megy egy meccs, abba is belenézek, de nem izgulok úgy, mint amikor a Puskás játszik. Már ismerem a játékosokat, sőt, kedvenceim is vannak, de ez egyelőre maradjon titok. Örülök, hogy Nagy Zsolt felépült a térdsérüléséből, remélem, mielőbb a pályára léphet  – nyilatkozta a FEOL-nak Petra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában