Frissen Fejérből

2022.09.28. 16:53

Szivárgás miatt cserélik a távhővezetékeket Dunaújvárosban

Megkezdődtek és várhatóan egy hónapon keresztül zajlanak majd a munkálatok Dunaújvárosban a Római körúton. Ez idő alatt forgalmi akadályokra és korlátozásra is számítani kell.

Baráth Eszter

Képünk illusztráció

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Nagy Norbert

A DVG Zrt. a közösségi médián keresztül tájékoztatta a lakosságot, hogy a Római körút Petőfi Általános Iskola előtti átjáróig tartó szakaszon szivárgás miatt cserélik a távhővezetékeket. A munkálatok várhatóan egy hónapig tartanak és forgalomkorlátozással is járnak.

A tájékoztatás szerint a Petőfi Általános Iskola előtt ez idő alatt megszűnik a parkolás lehetősége, és két forgalmi sávot alkalmanként lezárnak majd. Teljes korlátozásra azonban nem lesz szükség és a menetrend szerinti autóbuszok közlekedése sem változik. Ennek ellenére kialakulhatnak torlódások, amelyek elkerülése érdekében a DVG Zrt. arra kéri az autósokat, hogy lehetőség szerint a Fáy András és a Martinovics utcákon közlekedjenek.
A DVG Zrt. azonban kiemelte, hogy a munkálatok nem befolyásolják a fűtés és melegvíz szolgáltatást, azok továbbra is zavartalanul működni fognak a környéken.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában