Jelentkezési határidő szeptember 30

2022.09.26. 16:00

Ösztöndíj középiskolásoknak Nagylókon

Középiskolásoknak szóló ösztöndíjpályázatot hirdet Nagylók önkormányzata. Kedvező elbírálás esetén havi tízezer forint összegű támogatásban részesülhetnek a gimnázium, szakgimnáziumi vagy szakközépiskolai képzésben tanulók.

Héjj Vivien

Forrás: Pexels

A község képviselő-testületének önkormányzati rendelete alapján Nagylók polgármestere pályázatot hirdet középiskolai tanulók részére. A pályázati kiírás alapján öt, a testület által kiválasztott, a tanév kezdetén nagylóki lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező tanuló részesülhet támogatásban, aki megfelel a felhívásban közölt feltételeknek.

Pályázhat minden olyan fiatal, aki gimnáziumi, szakgimnáziumi vagy szakközépiskolai képzésben tanul és nappali rendszerű iskolai oktatásban vesz részt, valamint az idei tanévben beiratkozott a 9-14. évfolyamok valamelyikére. Feltétel, hogy a pályázat benyújtását megelőző tanév végén a jelentkező tanulmányi átlaga legalább 3,51 legyen.

A pályázat papír alapon nyújtható be a Nagylóki Közös Önkormányzati Hivatalban az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon, amely a pályázati kiírással együtt elérhető a település honlapján. Jelentkezési határidő: szeptember 30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában