Felejthetetlen évforduló

2022.09.11. 09:50

Négyéves kisfiút leptek meg születésnapján a rendőrök Daruszentmiklóson

Születésnapos kisfiút lepett meg a nagykarácsonyi körzeti megbízott.

Police.hu

Forrás: police.hu

Szabolcs imádja a rendőröket, valamint a különböző típusú és márkájú, felmatricázott rendőrautókat – írta a négy esztendős kisfiú keresztanyukája a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársaihoz címzett levelében, melyben kérte, ha módjukban áll, lepjék meg születésnapján a kisfiút.

A nagykarácsonyi körzeti megbízott a neves évforduló, 2022. szeptember 10-e délutánján szívesen indult el szolgálati helyéről az ünnepeltnek előzetesen összekészített ajándékcsomaggal együtt a megadott daruszentmiklósi címre.

Forrás: police.hu

Kollégánkat a helyszínen tárt kapukkal várták. Az udvarba guruló rendőrautót meglátva a születésnapos előbb meglepődött, majd öröm és boldogság tükröződött arcáról, amikor az egyenruhás átadta részére az ajándékokat. Ezt követően pedig beinvitálta a szolgálati autóba, amivel egy rövid utazást tettek a településen. Az apróság érdeklődve, ragyogó tekintettel fogadta a rendőrségi felszerelések bemutatását és alkalmazásuk ismertetését is, mely alkalommal valamennyi benne felmerült és eddig megválaszolatlan kérdésére megkapta a legmegfelelőbb választ.

Forrás: police.hu

Nincs is szebb dolog az életben, mint látni egy cseperedő gyermek csillogó tekintetét, felhőtlen boldogságát!

Kedves Szabolcs, boldog születésnapot kívánunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában