Játékos vetélkedő

2022.09.23. 12:17

Közlekedésbiztonsági programot tartottak a bodajki ovisoknak és iskolásoknak

A móri rendőrök óvodáskorú és általános iskolás gyermekek részére szerveztek baleset-megelőzési vetélkedőket.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Móri Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai 2022. szeptember 22-én, az autómentes napon - a „Biztonságos Óvoda” programhoz is kapcsolóan - közlekedésbiztonsági programot tartottak a bodajki Boldog Gizella Óvoda apróságainak. Ezen túlmenően az egyenruhások Mór település öt általános iskolájának 2. és 3. osztályos tanulóit hívták játékos vetélkedőre a móri KRESZ-parkba.

Forrás: Police.hu

A szakemberek a nap során színes programok keretében fejlesztették az óvodások és nebulók elméleti és gyakorlati tudását, továbbá hívták fel figyelmüket a gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályaira, az őszi közlekedés során rájuk leselkedő veszélyek elkerülési lehetőségeire, a jól látás és láthatóság fontosságára. A rendőrök kiemelték, elengedhetetlenül fontos elindulás előtt a kerékpárok megfelelő állapotának és a kötelező tartozékok meglétének ellenőrzése is - írja a police.hu.

Gyermekeink biztonsága mindannyiunk közös érdeke!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában