Frissen Fejérből

2022.09.21. 09:33

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak Dunaújvárosban

Közösen hívták fel a figyelmet a kijelölt gyalogos átkelőhelyek helyes megközelítésére a dunaújvárosi rendőrök és diákok.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a Móricz Zsigmond Általános Iskola diákjaival Dunaújvárosban, a Vasmű úton okoztak meglepetést néhány arra közlekedő autósnak 2022. szeptember 20-án a reggeli órákban. A diákok színes táblákkal léptek az úttestre, amit néhány járművezető először értetlenkedve figyelt. A gyermekek ezt követően a kijelölt gyalogos átkelőhelyen sorba álltak és a kezükben magasra tartott tábláikon a „KÖSZÖNJÜK” felirat volt olvasható.

Forrás: police.hu

A közlekedésbiztonsági akcióval a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai Kőhalmi László rendőr főtörzszázlós szervezésében hívták fel a sofőrök figyelmét arra, hogy kellő körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek az oktatási intézmények közelében, mivel ősszel megnövekszik a gyalogosok létszáma az  iskolakezdést követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában