Csúszik az átadás

2022.09.07. 07:00

Kéztörés a még el nem készült polgárdi pumpapályán

Kezét törte egy fiatal a még készülő pumpapályán, ami jelenleg építési terület. A fiatalok nem veszik komolyan a tiltást, felelőtlen viselkedésük nemcsak balesethez vezetett, de a pálya átadását is késlelteti.

Hajdú Marianna

Jó látható a figyelmeztető és tiltó tábla, mégsem elég.

Forrás: Hajdú Marianna / Fejér Megyei Hírlap

Az építés alatt lévő pálya területét szalaggal lezárták és több helyre kihelyezett táblák figyelmeztetnek és főleg tiltják az idegenek ott tartózkodását, pontosan úgy, ahogy ezt minden építési területen szokás. 

Polgárdi pumpapálya
Sok szennyeződést felhordtak az aszfaltra, így a pálya átadásának időpontja is csúszik.
Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Bár sokan azt gondolják, túlzott óvatosság, de koránt sincs így. Egy ilyen terület sok veszélynek a forrása lehet. 

– Ennek ellenére egyes fiatalok még a munkatársaim felszólítása ellenére sem voltak hajlandóak elhagyni az építési területet, holott az NEM BIZTONSÁGOS! – írta közösségi oldalán Nyikos László, Polgárdi polgármestere.

Polgárdi pumpapálya
Az építési terület teljesen körbe van jelölve.
Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

A fiatalok egy “nem megfelelő elektromos eszközzel” bementek a pályára, aminek baleset lett a vége. Kezét törte a meggondolatlan ifjú.

– Kérem, vegyük komolyan a tiltást! A hétvégi használat eredményeként rengeteg szennyeződést hordtak fel a friss aszfaltra, aminek az a következménye, hogy csúszik a végleges átadás időpontja is! Kedves fiatalok, így magatok ellen dolgoztok – írja a polgármester.

Mivel szeretnék elkerülni a hasonló eseteket, a munkaterületet kamerával figyelik ezentúl, a rendőrök és a közterület-felügyelők pedig az illetéktelen ottartózkodókat megbírságolják a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában