Sulipakk kampány

2022.09.07. 17:00

Kétezerötszáz kisgyerek iskolakezdését segítette a Baptista Szeretetszolgálat

Nagy terhet ró az iskolakezdés a családokra, főleg, ahol több gyermek van. Ezen a terhen igyekszik könnyíteni a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központja évről-évre a Sulipakk kampány megvalósításának biztosításával.

Tihanyi Tamás

A tanszercsomagok a legnehezebb körülmények között élőket segítették

Fotó: Baptista Szeretetszolgálat

 – Partnereink és adományozóink segítségével idén kétezerötszáz Sulipakkot sikerült összeraknunk, ez azt jelenti, hogy ennyi rászoruló családnak tudtunk segíteni ebben a nehéz időszakban, ennyi kisgyereknek sikerült mosolyt csalnunk az arcára az új tanév kezdetén. Fantasztikus volt látni, mennyire tudnak örülni egy-egy ceruzakészletnek, új tolltartónak – mondta Szilágyi Béla, a 26 éve Velencén alapított segélyszervezet elnöke.

Béres Alexandra is a Velencén alapított segélyszervezet mellé állt 
Forrás: Baptista Szeretetszolgálat

Míg az elmúlt években számos iskolában tudtak használt, de jó minőségű tanszereket gyűjteni, idén leginkább az online gyűjtésre helyezték a hangsúlyt. Ennek népszerűsítésében, illetve a figyelemfelkeltésben három ismert anyuka is segítette a szeretetszolgálat munkáját: Radics Gigi, Béres Alexandra és Polgár Tünde. A Baptista Szeretetszolgálat jövőre ismét megszervezi a Sulipakk adományozást, szeretnék tovább növelni a tanszercsomagok számát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában