Frissen Fejérből

2022.09.26. 17:30

Egyszerre több helyen: bosszantó parkolások Fehérváron

Számos olyan parkolást láthatunk nap mint nap Székesfehérváron, amelyek hatására minimum kérdőjelek jelennek meg lelki szemeink előtt. Újabb gyöngyszemre bukkantunk a megyeszékhelyen.

Baráth Eszter

Forrás: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

Szinte naponta találkozhatunk olyan autókkal, amelyek több helyet elfoglalva parkolnak, vagy éppen a kijelölt helyek egyik oldalához olyan közel állnak, hogy a mellettük maradt szűk helyre már nem fér be egy másik autó. Kifejezetten bosszantóak az ilyen szituációk, hiszen egy kicsit több odafigyeléssel, minimális toleranciával sokat segíthetünk egymás mindennapjain, ami ezen szituációk esetében is igaz. 

Forrás: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap 

Ezúttal az Irányi Dániel utcában bukkantunk egy olyan autóra, ami több helyet foglalt el. Egy tréler áll a történet középpontjában, amelynek esetében, a jármű hosszúsága miatt még talán érthető is lenne a parkolás módja. Az viszont már kevésbé érthető, hogy a sofőr miért azt a megoldást választotta, hogy három kijelölt helyen áll meg átlósan, amikor a teljesen üres utcába dönthetett volna egyszerűbb megoldás mellett, ami neki és a parkolni kívánó személyautósoknak is megkönnyítette volna a dolgát. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában