Szívügyük a gyermekétkeztetés

2022.09.03. 09:31

Csomagot kaptak az alsószentiváni és cecei iskolások

Dél-Fejérben a Family Diner már igazi márkanévnek számít, hiszen ki ne tudná Alsószentiván és Cece környékén, hogy a finom, ízletes ételekről ők gondoskodnak a köznevelési intézményekben. Ezúttal pedig egy névre szóló csomagokkal segítették a rászoruló általános iskolás gyerekeket, amelyeket át is vehettek a nebulók a tanévnyitót követően.

Kecskés Zoltán

Képünk illusztráció

Fotó: Pesthy Márton/VMN

Ahogy azt Lengyel Brigitta üzletvezetőtől megtudtuk, szívügyként tekintenek a gyerekekre, hiszen évek óta biztosítják a különböző iskolák, óvodák, bölcsődék napi szintű ellátását. Az idei tanévre az az ötletük támadt, hogy megkönnyítve az évkezdést, Alsószentiván és Cece településen valamennyi általános iskolás kisdiák tanévkezdéséhez egy kisebb tanszer-csomaggal járulnak hozzá, benne csupa hasznos – színes ceruzák, olló, ragasztó, körző, írólap, rajzlap, radír, hegyező – holmi lapult. A Family Dinernél bíznak benne, hogy ezzel is mosolyt csalhattak a fiatalok arcára, akik ismételten egy új, 181 napos tanévet kezdtek meg szeptember 1-jén.

Megkezdődött a tanév, a Family Diner pedig ígéretük szerint leszállította a tanszer-csomagokat az Alsószentiváni Általános Iskolába!
Fotós: Family Diner

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában