Közösségépítő rendezvény

2022.08.22. 09:00

Vidám hangulatú vetélkedőt rendeznek Alapon

A legendás televíziós vetélkedő mintájára szerveznek hagyományteremtő szándékkal Elmebajnokságot Alapon. A kérdések változatossága, a játék izgalma minden bizonnyal sok érdeklődőt vonz majd a viadalra.

Kecskés Zoltán

Illusztráció

Forrás: ÁJ/Észak-Magyarország

A szervezők felhívásából kiderül, hogy az Arany János Művelődési ház első alkalommal hirdet ELMEBAJ(nokság) néven műveltségi vetélkedőt.

– Ha még nincs programotok szeptember 9-e péntek estére (18 óra) és szeretnétek tanulva szórakozni, itt a helyetek! Mit is takar a vetélkedő? A verseny során a 3-4 fős csapatoknak kell feleletválasztós kérdésekre helyes választ adniuk. A kérdéseket egy több fős csapat állítja össze, és a különböző feladványok szinte minden alapvető témakört érintenek, legyen szó általános műveltségről, történelmi érdekességekről, vagy akár logikai feladványokról. Egy biztos, az egyedi kérdésköröket tartalmazó kvízjátékban a kreatív gondolkodásotokra is szükségetek lesz. A verseny ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötjük – olvasható Alap község közösségi oldalán. 

Jelentkezni egészen augusztus 31-ig lehet [email protected] e-mail címen. A verseny dobogósait értékes ajándékutalványokkal, illetve ajándékcsomagokkal díjazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában