Ingyenes részvétel

2022.08.18. 15:00

Tárlatvezetés és szakmai beszélgetés a múzeumban

A X. Koronázási Szertartásjátékhoz kapcsolódva ingyenes tárlatvezetés és beszélgetés lesz a Szent István Király Múzeumban augusztus 19. és 21. között. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Héjj Vivien

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Rendhagyó, szakmai beszélgetéssel egybekötött tárlatvezetésre invitálják az érdeklődőket a Szent István Király Múzeumba. A X. Koronázási Szertartásjátékhoz kapcsolódva három alkalommal ingyenesen, tárlatvezetéssel nézhetik végig az érdeklődők a Királyok és Szentek – Az Árpádok-kora című kiállítást, mely után a Koronázási Szertartásjáték rendezőjével, Szikora Jánossal és a darabban szereplő színészekkel is találkozhatnak, beszélgethetnek a résztvevők.

A kiállításon és az azt követő beszélgetésen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a koronazas.hu vagy a vorosmartyszinhaz.hu oldalon lehet. A létszám limitált, alkalmanként 50 fő tud részt venni a programon, melynek várható időtartama másfél óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában