Csak a Római fürdőt működtetik

2022.08.31. 09:55

Szeptember 5-től már csak részlegesen üzemel a dunaújvárosi Aquantis

Szeptember 5-től, azaz jövő héten hétfőtől már csak az úgynevezett „Római fürdő” és a szaunavilág lesz látogatható az Aqunatis Élményfürdőben.

Szabó Szabolcs

Fotó: Laczkó Izabella / DH

Minderről Arnold Miklós, az üzemeltető DVG Zrt.  ágazati vezetője tartott sajtótájékoztatót kedden délután az élményfürdőben:

– A mögöttünk hagyott nyári hónapokban az élmény fürdő közel telt házzal üzemelt, ez napi lebontásban 1500 főt jelent. A tavalyi szezon szeptemberi számai azonban már azt mutatták, hogy az ősz első hónapjába jelentősen csökkent a látogatottság. Emellett az önkormányzatnak számolni kell a jelentősen megemelkedett rezsiköltségekkel is. Éppen ezért az a döntés született, hogy szeptember 5-től – tavalyi őszi-téli szezonhoz hasonlóan – a Római fürdő részleg várja majd a látogatókat. Ennek nyitva tartása pedig az alábbiak szerint alakul: hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon 15-től 21 óráig, valamint szerdán, szombaton és vasárnap reggel 9 órától este 21 óráig lesz látogatható.

Arnold Miklós lapunk kérdésére kifejtette, a Fabó Éva Sportuszoda üzemeltetése továbbra is biztosított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában